JAG & MIN AMERIKAN DEL 11.

Jag försökte att vara den där snälla tjejen på morgonen när jag skulle väcka honom, ni vet som pussar honom på pannan och allt det där gulliga. Tror ni att det fungerade? Nej. Jag började lite lätt besvärat att hosta men detta hjälpte inte heller och tänkte för mig själv, hur hårt kan en människa sova? Nej, slut med tramset. Jag försökte väcka honom genom att börja prata...Det gick tillslut. Men det var inte lätt historia det kan jag säga er. En vild gissning var väl att klockan var runt nio på morgonen och förstår fortfarande inte hur jag kunde vara så pigg? Sen ska vi inte tala om hur hungrig jag var, vi bestämde oss för att dra till ett frukostställe i närheten som hette Denny's.

På vägen ditt satt jag i min egna bubbla och fokuserade på omgivningen, jag är ju den där typen av människa som gärna analyserar och inspekterar saker. Jag minns att en nära vän sa en gång till mig "Du måste sluta inspektera människor så mycket, det lyser igenom i din blick" Jag har nämligen en tendens att verkligen stirra på människor och i samma ögonblick försöker jag fantisera om vad dom är för människor och vad dom lever för liv. Tyvärr kan min blick se en aning fundersam ut och vissa upplever att jag ser ut som en bitch, well I'm not... 

Omgivningen såg så himla annorlunda ut om man jämförde med hemma i Sverige, som jag nämde var allt så platt men jag gillade det verkligen. Sen fanns det såklart saker som var likt hemma också, inte för att jag kommer på något just men det fanns. Om vissa delar känns lite luddiga i denna berättelse är det troligtvis för att dom är det, som jag tidigare nämt för er är mitt minne nästan likamed noll. Det kan även vara så att jag blandar ihop dagarna, men ni får ju i alla fall reda på allt som hände...på ett eller ett annat sätt. Nog om mitt minne, vi var alltså påväg till Denny's för att käka lite frukost, min mage kurrade och skrek efter mat. 

När vi parkerat hans lilla blåbär (hans bil) började vi gå emot ingången och la märke till att fönstrena var så himla mörka och jag ska väl erkänna att det tog ett tag innan denna tjejen förstod varför det var så. Vädret i USA är väldigt varmt och det var därför dessa var på rutan för att hålla det kyligt inomhus. Väl inne på detta frukostställe tänkte jag för mig själv, wow det ser ut som i en gammal greasefilm...Jag älskade det. Servitriserna hade små fökläden, presenterade sig och förklarade att dem skulle vara vår servitris idag. Det fanns små bås man kunde sitta i som var iklädda brunt skinn och metallkorgar på bordet. Inredningen här inne gick i gult och brunt, det var verkligen en upplevelse...Vi har inte något liknande ställe här hemma i alla fall inte som jag har besökt. Öppnade menyn och minns att jag tänkte, va fan kan man få en stor stek till frukost? Det var så mycket mat, jag tror inte ni förstår förens ni har upplevt det själva. Servitrisen kom fram till vårat bord igen och frågade om vi ville ha något att dricka till att börja med, min hjärna skrek kaffe. 

Något jag även la märke till var att hon kallade mig saker som hun/sweetie vilket var väldigt ovanligt för mig men jag gillade det på ett märkligt sätt kände man sig speciell. Det var inte många minuter det tog innan dom även gav dig en komplimang, hon som serverade oss denna dagen gillade mina tatueringar och även min dialekt. Jag minns att hon sa "Sweetie, I love your accent you're not from here huh?" Förklarade för henne att jag var ifrån Sverige och hon utbrast i ett "WOW" jag kunde inte låta bli att le lite. 

När väl kaffet kom in var det så sött för det var inte så att det fanns en mjölkkanna som du fick hämta mjölk i utan hon kom in med en skål med olika små burkar med mjölk. Vanlig mjölk, mandelmjölk och någon mer jag inte minns namnet på. Här la jag även märke till en sak till, många ställen i Sverige erbjuder inte påtår utan en kostnad här var det helt annorlunda. Servitrisen kom ofta fram och frågade om man ville ha lite påfyllning, minns att Zak sa att det är något han tittar på när han ska ge dom dricks. Ifall dom har koll på din dricka, har dom det blir det bra dricks. Hon skötte sig kanon. Dags att beställa frukosten, som sagt det fanns så mycket men hittade något som föll mig i smaken. Det var två pannkakor (som jag trodde var som svenska pannkakor), stekt potatis, ägg, korv och bacon. När detta lasset kommer in är jag nära på att trilla av stolen, jävlar vad mat. Pannkakorna var super tjocka och fluffiga men framför allt så himla goda! Tro mig jag kämpade men jag fick inte i mig allt och kände mig så himla dum. Det är något jag inte gillar, att lämna kvar mat på tallriken. Jag fick väldigt goda intryck av detta frukostställe och ville verkligen åka tillbaka en gång till innan jag skulle resa hem igen. 

Jag tror att vi bestämde oss för att åka hem igen efter detta. Första dagen jag var där så var det inte så himla mycket aktivitet på grund av att tröttheten hann ikapp oss bägge även om jag hade vaknat jättepigg. Jag var fortfarande jetlaggad. Vi bestämde oss för att sitta ute en liten stund innan vi sedan skulle titta på en film tillsammans, nämde jag att dom hade en pool? Zak berättade att dom skulle försöka fixa i ordningen den innan jag skulle åka hem så vi kunde ta det lugnt vid poolen och sola. Det var ganska svårt för mig att vara i solen då den är väldigt mycket starkare än vad den var hemma, men det var härligt...som att vara på utlandssemester. Tekniskt sätt var jag ju det men ja ni förstår.

Så vad hade jag fått för intryck av Zak hitills, låt mig säga såhär...
Fortsättning följer...
 
(null)Anonym    •     •  

Anonym    •     •  

American pancakes är sååååå goda! 😍

Svar: Skojar du eller? Så himla mumsigt :)
Elin Amour

Anonym    •     •  

💖

Anonym    •     •  

Älskar din blogg! Kram Miriam a

Svar: Åh tack så hemskt mycket :)
Elin Amour

Milla    •     •   http://https://bkoutlet.se

Wow ser ut som en god frukost. Kram Milla

Svar: Var fantastiskt gott :)
Elin Amour


Kom ihåg mig?