JAG & MIN AMERIKAN DEL 12.

Jag har förstått att många av er avskyr mina såkallade avslut innan ni får läsa nästa del av denna historien, kan ju upplysa er om att det kommer att komma fler av dessa. Vart var vi i historien? Jag tror jag skulle berätta om vad jag hade fått för intryck av Zak så jag tänkte att jag skulle börja med att berätta detta för er. Ni som har hängt med i min resa här på bloggen vet ju vad jag kände när jag såg honom för första gången. 

Något av de första sakerna som mina ögon och sinnen la märke till var hans fantastiska ögon och leende. Hans ögon var så djupa och vackra, är inte detta något som killar brukar säga till tjejer egentligen? Dom var alldeles mörkbruna och när han fokuserade på mig med de ögonen så smälte jag lite inombords. Om jag skall beskriva hans ögon med ord så får det nog bli något i stil med. Djupa, häpnandsväckande och glittrande. Nu vet jag inte om det där glittrandet berodde på mig men det liksom sken i hans ögon. 

Innan vi hade träffats hade vi pratat lite om vad vi tyckte var viktigt när det kommer till utseende. Ni vet big no och big yes. För mig är tänder väldigt viktigt och det tyckte han också, minns en gång att han sa "You don't have to worry about that" Jag skulle egentligen fortsätta på den meningen men min engelska svek mig och som ni alla vet är jag på tok för lat att ens använda mig av google translate. Men det var något i stil men att jag inte behövde vara orolig över hans tänder då han borstar dom typ i flera timmar...En aning överdrivet kanske men snyggt leende och vita tänder hade han så någon sanning låg det väl i det han sa. Något som jag även tyckte om med hans leende för att han kunde få till ett sånt där halvsött men ändå lite sexigt leende ni vet? Det där leendet som gjorde att man var tvungen att le tillbaka. Jag minns att när vi var påväg hem ifrån flygplatsen fick han till ett sånt där leende och jag bara tittade ner och fnissa lite, som en tolvåring. 

Hur var han som person då? I början trodde jag att han var lite blyg i och med att vi inte pratade allt för mycket när vi första träffades men efter en fundering så förstod jag ju att det handlade om att vi var i chock, jag var ju inte super pratsam heller. Jag är absolut inte den blyga personen annars så detta var en ny sidan av mig, såklart kan jag bli blyg men det händer inte allt för ofta. Det känns som jag har skrivit detta i ett tidigare inlägg men lite repris har väl inte skadat någon? 

Han var inte blyg och med tidens gång började vi öppna upp oss mer och mer för varandra, plötsligt kändes det som att vi hade känt varandra hela livet. Om jag skulle försöka att beskriva Zak med tre ord skulle det nog bli förstående, omtänksam och skämtsam. Varför tycker jag att han är förstående? Till att börja med så sitter vi på helt olika platser här på jorden och att man får sina små sammanbrott är helt förtåreligt. Men för mig handlar det om hur man hantera situationerna som uppstår när man har ett distansförhållande. Som jag tidigare nämt i andra inlägg är jag en ganska krävande tjej på det sättet att jag behöver mycket bekräftelse och uppmärksamhet. Vissa dagar mår jag sämre och han mår sämre, vi kanske inte hinner ge varandra den tiden vi egentligen önskade att vi kunde ge varandra. För oss kvinnor finns det två veckor i månaden som är på ren svenska förjävliga...pms och mens. 

Jag har fått några sammabrott då jag bara har gråtit och velat ge upp för jag helt enkelt inte orkar att vara ifrån honom och jag har krävt ännu mer uppmärksamhet ifrån honom och istället för att starta en argumentation om detta tar han åt sig av det jag säger. Vilket jag uppskattar. Vi förstår att vi inte alltid har toppdagar och att vi inte alltid orkar sitta i flera timmar i telefonen, en sak ska ni veta...Ibland saknar man personen ännu mer bara av att se och höra personen. Gud vad jag saknar honom just nu när jag sitter och skriver om honom, vill bara att han ska vara här. Pussa mig i pannan och ta min hand och säga att allt kommer att bli bra. Det går att ha en konversation på en vuxennivå med honom, detta var något som skrämde mig i en början på grund av att han var yngre än mig. Men han bevisade snabbt motsatsen. 

Han är omtänksam på grund av att han tänker på sina medmänniskor runt omkring sig och att han bryr sig något kopiöst om sin familj, han pratar så fint om dom och berättar roliga historier om vad dom har upplevt tillsammans. Han är omtänksam för att han vågar drömma med mig om en framtid. Detta är något som jag tycker är oerhört viktigt hos personer, att man vågar drömma om framtiden och inte endast fokusera på nuet. Jag vet vad jag vill ha för framtid och jobbar varje dag på att försöka nå dit jag vill. Zak berättar ofta vad hn tänker om framtiden och vad han har för mål i framtiden. Han vågar också drömma utanför sin comfort zone, drömmar som kanske verkar orealistiska för vissa men jag älskar det. Han bryr sig om mig och oss, han sätter oss i första hand oftast. Jag kräver inte att all vaken tid ska gå till mig och honom för låt oss vara ärliga han har ett liv i USA också. Men han är omtänksam och vill gärna att människor i hans omgivning ska må bra, pratar gärna med dom för att försöka få dom att må bättre. 

Så varför är han skämtsam? Alltså ni ska bara veta vilken jävla retsticka den karln kan vara alltså och ibland är det så att vi går varandra på nerverna, för ni som känner mig vet att jag kan vara ganska mycket och väldigt speedad hela tiden. Tänk er när han har en sån dag också? Jag minns en gång när vi satt över facetime och rätt som det är så börjar han åka fram och tillbaka med sitt huvud och räcka ut sin tunga åt mig. Först tänkte jag, vad fasen håller han på med? Kunde ju såklart inte hålla mig allt för länge och bröt ihop i skratt. Det känns helt ärligt som jag skulle kunna sitta och skriva om honom hela dagen men det har jag faktiskt inte riktigt tid med. Han är i alla fall som mig och vi har ungefär likadan humor, men något jag kan sakna är att jag inte kan visa honom svenska humorklipp. Jag kan ju såklart skicka dom till honom men han skulle ju inte fatta en skit av det. 

Zak är i alla fall en oerhört fin och godhjärtad människa, jag är väldigt glad att jag fick träffa honom och jag kan inte vänta med att börja min framtid tillsammans med honom. Detta blev ju inte direkt något inlägg om min resa dit men om vi säger såhär. Andra dagen bestämde vi oss för att köpa några öl och sitta ute i deras trädgård och  umgås med familjen, men vad hände egentligen den kvällen?
Fortsättning följer...
 
 

Anonym    •     •  

Anne Johansson    •     •   http://annekuoppa.blogg.se/

Ni är så vackra ihop 💖

Anne Johansson    •     •   http://annekuoppa.blogg.se/

Ni är så vackra ihop 💖

Svar: Tack så hemskt mycket :)
Elin Amour

Manja Karlberg    •     •  

Så fin bild på er två, han verka vara en toppen kille! En nyfiken fråga bara, vet han om att du bloggar om han & dig? :)

Svar: Ja det vet han, hela hans familj läser bloggen :)
Elin Amour


Kom ihåg mig?