JAG & MIN AMERIKAN DEL 13.

I det tidigare inlägget handla det ju mest om hur jag tyckte och kände för zak men något som jag faktiskt glömde att ta upp var ju att jag hade fjärilar i min mage, trodde först att det var vanligt kurr på grund av att jag var hungrig men ack så fel jag hade. Tänkte nu fortsätta berätta lite om min upplevelse i USA om det är någon som intresserad? 

Något som jag haft i min bucket list var att besöka Walmart, låt mig då upplysa er om att när jag nämde detta för Zak fick jag en ganska skeptisk och konstig blick tillbaka. Minns att han sa "But why?" Jag försökte att förklara så gott jag kunde och egentligen var väl anledning att jag hade sett det i filmer och ansåg att det skulle vara en smula roligt. Jag hade väldigt höga förväntningar på Walmart så när dörrarna öppnades blev jag mållös och tänkte för mig själv "Är detta allt, det ser ju ut som Ica maxi eller coop forum" Som ni förstår blev jag ganska besviken men som sagt jag fick i alla fall uppleva det. 

Vi hade bestämt oss för att vi skulle köpa lite öl. När vi kom fram till kylen där alkoholen stod så pekade han ut några "öl" som jag absolut inte tyckte såg ut som öl men jag nämnde inte detta och trodde helt ärligt att det var cider han hade plockat fram. "Should we buy some beers to?" Återigen kom den där blicken fram och han tittade på mig med ett skeptiskt öga och sa "This is beer". Jag log lite och pekade på Corona och talade om för honom att jag ville ha dom, låt mig då berätta för er att jag inte rörde dessa under hela kvällen sen. Ett nott till zak. 

Jag är ju en ganska flummig och skämtsam tjej som ni kanske redan vet. Jag tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och vara lite rolig när vi gick inne på Walmart...Jag nöp Zak i rumpan men som alla vet kan karman komma ifatt snabbare än du hinner blinka. I exakt samma ögonblick som jag nyper han rumpan så knäcks en av mina naglar och där står jag som ett fån. Detta blev ju såklart ett internt skämt mellan oss sedan, att min nagel gick av på grund av att han hade ett "tight ass". Kan även berätta om en annan rolig upplevelse som hände på Walmart, dock inte samma dag men berättar ändå. Jag skulle köpa en deodorant och när vi står i gången där tänker väl Zak att han vill ge igen för att jag hade nypit honom i rumpan, ja helt korrekt han nöp mig i min rumpa men det han missade var kameran som filmade oss hela tiden, karma is a bitch babe. 

På kvällen bestämde vi oss för att sitta ute i trädgården med hans familj. Dom pratade på för fulla muggar och kände väl ibland att jag ville flika in och säga något men jag blev stum, det var väl antagligen ännu en gång nervositeten på grund av språket som spelade mig ett spratt. Men jag hade super trevligt och det var väldigt nyttigt för mig för tro mig min lilla svenska hjärna fick jobba för att hinna med att förstå. Jag minns att hans pappa började prata med mig om jag inte missminner mig helt frågade han lite om min pappa då min pappa har en gård. Zaks pappa jobbade ju med spannmål så detta intresserade ju honom såklart. Varje gång Zaks pappa tilltalade mig blev alltid lite mer nervös, jag hade en stor respekt för honom. I många öron kanske det låter lite konstigt med tanke på att jag inte kände honom. Jag var inte rädd för honom, jag hade respekt för honom. Det var många roliga stunder som ägde rum den kvällen som jag väljer att inte skriva om men ni som var där ni vet vad som hände, om jag säger pool och enhöring säger det er något då? Lmao. 

Jag hade också slutat röka innan jag åkte till USA, en vän hade varit så snäll och lånat ut sin vape till mig men jag vågade inte ta med den till Zak. Hade mått så himla dåligt om jag hade glömt eller tappat bort den, sen var jag antagligen rädd för att dom skulle stanna mig på flygplatsen också. Bestämde mig i alla fall för att köpa cigaretter den dagen då jag visste att vi skulle ta några glas och jag älskar att ta en cigarett till en öl. Vart jag vill komma med detta är stället där jag faktiskt köpte mina cigaretter. Tänk er, drickakylar ni vet sånna som dom ofta har inne på pizzerior? Och så tänker ni er att det står två jämte varandra och två mittemot, så det blir som en liten gång mellan dom. Efter dom tänker ni er vanliga hyllor med lite kiosk tillbehör och tänk på att vi är utomhus nu, vid en bensinstation. Efter dessa kylar och hyllor är de en liten hytt med en kvinna bakom luckan där köpte jag mina cigg, jag var helt paff hade aldrig sett något liknande ställe. Kvinnan i kiosken är oerhört trevlig och minns att hon berömmer mina naglar och önskar oss en fantastisk dag. Som sagt alla var väldigt trevliga...

Jag glömde ju såklart att köpa en tändare så hans stackars styvmamma fick låna ut sin till mig hela tiden men tillslut sa hon "You can borrow it". Minns också ett tillfälle när vi alla satt ute på deras uteplats och hans pappa ville ha en cigarett av mig, låt mig säga såhär han frågade på ett väldigt roligt sätt och som sagt ni som var där ni vet vad han sa, men vi skrattade i alla fall väldigt mycket. Mitt i all denna glädjen kunde jag inte riktigt släppa tankarna på om dom verkligen gillade mig? Vad hade dom fått för uppfattning av mig? Minns att Zak kröp ner jämte mig i en av deras stora fotöljer och höll ena sin hand på mitt lår och då försvann alla mina oroliga tankar. Han fick mig verkligen att känna mig trygg. 

Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå in till hans rum och han började att spela lite på sin gitarr, oj hade jag glömt säga att han är musiker? En grym sådan. Han satt där på sin datorstol och bara spelade, jag gillade det verkligen. Kände mig väldigt lugn. Vi började bägge bli lite trötta och kanske lite besrusade av alkoholen, Zak i alla fall, lmao. Vi bestämde oss för att dra på lite olika youtubeklipp och somnade ganska snabbt därefter. Men morgondagen skulle bli ett nytt äventyr...
Fortsättning följer...
 Anonym    •     •  

Anonym    •     •  

❤️


Kom ihåg mig?