JAG & MIN AMERIKAN DEL 14.

Till att börja med vill jag be om ursäkt för att ni har fått vänta några dagar på en ny uppdatering men ibland kommer livet i mellan mig och min blogg. Nu tänkte jag dock fortsätta min berättelse om min upplevelse i Usa. Men nu ska jag bara komma underfund med vart jag var någonstans. 

Denna dagen bestämde vi oss för att åka runt lite och titta på omgivningen. Vi åkte bland annat på Route 66, den kanske ni har hört talas om. Det går hela vägen ifrån Chicaga till Los Angeles, vi åkte ju såklart inte så långt utan bara en liten tur. Såklart glömde jag att ta en bild på skylten men förhoppningsvis får jag någon mer chans att ta lite fotografier. Vi bestämde oss också att äta frukost ute på en typ drive in. Tänk er massa parkeringar med en liten högtalare jämte där man skulle prata in sin beställning, så såg det ut. Vi körde fram och jag tänkte att jag måste ha en kopp kaffe, fanns det på menyn? Nej det fanns bara läsk typ, men jag hittade faktiskt någon typ av iskaffe som inte alls smakade som i Sverige men det var ändå lite koffein i. 

Jag känner mig så snurrig i detta inlägget för jag vill ha allt i rätt ordning men jag tror inte att jag kommer lyckas med det om man tänker på mitt fruktansvärda minne. Men jag fortsätter så får vi se vad som händer. Vi åkte i alla fall hem efter en stund till deras hus igen och bestämde oss för att bada lite i poolen. Det som är så bra med att ha pool i usa är att du inte behöver ha något som värmer upp dom med tanke på att det oftast är så himla varmt där. Men nog var det inte varmt när vattenytan skulle komma över navlen. Lika hemskt varje gång, eller vad säger ni? 

Vi plaskade omkring där och umgicks med Zaks kusin Austin som var en riktigt skön kille, lättsam att prata med. Minns att han ställde frågan om vi hade Dr.Pepper i Sverige och jag minns också att jag faktiskt svarade nej på denna frågan. Jag var ganska osäker och när jag sedan kom hem till Sverige igen så såg jag ju att vi hade det. Austin om du läser detta så har vi faktiskt Dr.Pepper i Sverige så du skulle överleva om du får för dig att komma och hälsa på. Vi satt och pratade en stund om mer saker som dom hade i Usa som inte vi hade, jag måste helt klart kolla upp om vi har vissa av de saker vi pratade om. Zaks pappa frågade om vi hade något snarlikt om Walmart i sverige och min hjärna arbetade så hårt så att det rök ur mina öron...Vet ni vad jag sa? ICA MAXI...Come on elin.... Men vad finns det mer för kedjor i Sverige som inte finns i USA? Jag tänkte säga ikea men det finns ju faktiskt även där. 

Efter att vi hade badat så länge så att våra fingrar var skrynkliga bestämde vi oss för att fixa i ordning oss lite för att bege oss in till Oklahoma City. Jag är väl egentligen ingen storstadstjej men det skulle bli spännande att se hur det såg ut ändå. Sagt och gjort så satt vi i bilen in till staden, vi lyssnade på hög musik och bara hade det riktigt bra. När vi väl kommer fram så blir allt lite för mycket för mig, jag vet inte om det var för att jag fortfarande var trött och inte var hemma. Men det var så himla mycket folk överallt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, minns att jag höll i Zaks hand stenhårt. Men sen försökte man ju se sådär coolt avslappnad ut, jag hoppas att jag lyckades. 

När vi gick där inne i stan fanns det massor av härliga uteställen som var smockade med folk, alla hade liveband och det var ett jäkla party. Vi gick runt i kanske en timme för att hitta ett ställe att sitta på men allt var verkligen jätttefullt, så vi bestämde oss för att ge upp. Vi traskade runt i staden ett tag till och jag skrattade till lite för dom hade en vattentaxi. Mitt i stan fanns det som en liten båt, ungefär en såndär som man åker runt i när man ska tilla på sevärdigheter. Vi gick förbi en bowlinghall och då säger zak att han har designat deras skylt som hängde där inne och den var jättefin, man såg i hans ögon att han var stolt över sitt arbete och det gjorde mig glad. Vi bestämde oss för att åka hem, vi spelade tuffa och gled omkring i hans sportbil med fönsterrutorna nervevade och lyssnade på hög musik... Jag vet...super coolt. Till min förvåning så kommer det en häst och går mitt i trafiken, den har en stor vagn och man kunde beställa "taxi" med häst om man ville, sjukaste på länge. 
Fortsättning följer...Kom ihåg mig?