WOW, MINNS EJ SENAST JAG SKREV

 
 
Som rubriken lyder så minns jag inte senast jag valde att skriva & låt mig vara ärliga emot er från början. Chansen att jag bara kommer skriva i några dagar eller veckor är ganska stor, men låt oss ge det ett försök i alla fall? 

I sanningens stund så vet jag faktiskt inte alls vad detta inlägget ska handla om eller vad det ska ha för syfte så jag låter orden bara flöda så får vi se vart det leder. Det är väl lite sån jag är i min natur, spontan & impulsiv. 
Så då är ju den stora frågan, vad kan jag berätta om ni inte redan vet & vad som är uppe på kartan i mitt liv nu?

Det finns väl egentligen ganska mycket som skulle behövas skrivas men av vissa skäl kommer jag inte att ta upp vissa saker ur mitt förflutna. Ni vet väl vad dom säger? Det förgångna hör till det gamla....Jag tror det där är helt fel sätt att säga det på men vi kör på det ändå. 

Sedan ett år tillbaka bor jag i mina fantastiska ljusa tvåa i Borås på 49kvm, lika stort som ett slott jag vet men jag är inte den som är skrytsam av mig. Men låt mig säga såhär...för mig är det ett slott. Varför?
Av alla olika lägenheter som jag har bott har detta blivit min absoluta favorit. Den är ljus & jag har inte hållit igen något när det kommer till inredning. Jag har kört mitt egna race & gjort precis som jag vill samt köpt allt som jag tycker är fint, denna möjligheten har jag inte haft innan så jag är oerhört tacksam.

Vissa av mina vänner säger att jag har blivit en mer lugn person men som ibland brusar upp. Jag kan nog hålla med dom för låt oss inte glömma att jag är en kvinna & ibland kan våra fantastiska hjärnor spela oss ett ordentligt spratt. Sisådär varannan timme varje dag, är jag ensam? Troligtvis inte. Lugnet vet jag inte vart det kommer ifrån, kanske det kommer med åldern? Blir ju ändå 28 år. 

Just denna dagen idag är väl inte den bästa för mig då jag ska besöka vårdcentralen på grund av stora magsmärtor men jag försöker ha en positiv attityd för att allt ska lösa sig på bästa möjliga sätt. Jag vill passa på att säga att denna bloggen är ett sätt för mig att rensa tankar & bara bubbla. Så jag vill därför förvarna er om att det inte kommer att skrivas varje dag eller uppdateras om senaste modetrenden. That´s not me guys... 

Åh.. på tal om engelska. Jag har träffat en fin amerikan...Men den historien tar vi en annan dag.
Puss.
 Kom ihåg mig?